2010. okt. 13.

Megint egy kis rövid

Mert többre nincs energiám. Erre is csak épphogy összekapartam még a rejtett tartalékokból, de már nagyon utálom magam, amiért nem tudok úgy és annyit írni, amennyit szeretnék. Majd azon, hogy miért is fontos ez ennyire, máskor fogok gondolkodni.
Szóval, röviden. Lehetnék egészséges, mint a makk. Legalábbis ezt mutatja a vérképem. Majdnem tökéletes, leszámítva a kicsit alacsony koleszterintszintet. Szemészeten is minden rendben, nem változtatunk dioptriát, mert ezt a mostanit jól elfogadta a szemem, jól látok benne, szemidegek rendben, szemnyomás rendben..
A makk viszont azért hiányzik. Mert nem vagyok jól. Egyáltalán nem. Biztos a fáradtság teszi, vagy talán öregszem is kissé, és a kettő együtt megvisel. Meg az örökös rohanás. Meg az örökös készenlét, mert mindig kell valakinek valahova valamit vinni, befizetni, hozni, venni. Szóval egy agyrém.
Amúgy meg valamelyik nap azt álmodtam, hogy beléptem a blogomba, és egy baba-blogba csöppentem. Még álmomban is elgondolkodtam, jó helyen járok e, de igen, az enyém volt. Nemsemmi, mi? Na nem kell aggódni, mostanában nem lesz ilyen átalakulás.
Most gyorsan alszom, aztán holnap hátha kipihentebb leszek, a többit majd akkor.

2 megjegyzés:

  1. Lesz ez még így se...
    Hú de rosszul hangzik,inkább visszaszívom...
    várunk azért ez tudd!:)

    VálaszTörlés
  2. :D Nem hangzik rosszul. Egészen őszintén inkább. :)

    VálaszTörlés