2010. okt. 12.

34

Nem mindig tudom már kapásból megmondani, hanyadik születésnap ez, amit közösen ünneplünk. De ha jól utánaszámolok, akkor mondhatom, hogy az élete felét együtt éltük már le. Hihetetlen néha, ahogy ránézek, hogy már 34 éves. Sokkal kevésbé látványosan öregszik, mint én. Mondhatnám, hogy semmit nem változott az eltelt évek alatt, de azért az nem igaz. Rengeteget változott. Az a kisfiús arc megvan még, csak már van mellette egy igazi felnőtt férfi, akire bármikor számíthatok. Olyan érdekes a mi kapcsolatunk. Mindketten keressük a másikban az elvesztett szülőt, ugyanakkor szenvedélyesen szeretjük egymást, és mégis jóbarátok is vagyunk.
Együtt öregszünk, mégis ugyanolyan kamaszok vagyunk, mint az első közös születésnapon.
Szeretnék még nagyon sok születésnapi tortát sütni neki. Szeretnék még nagyon sok boldog, kisfiús mosolyt látni az arcán. Szeretném még nagyon sokszor átölelni. Szeretnék nagyon sok mindent. Mindent, akár. Együtt, így, ahogy most. Mert ez így jó.
Boldog Születésnapot Neked. :) 



Ezt pedig azért, mert én is ezt e zenét kaptam Tőled. Engem könnyekig meghatott, és akkor megfogadtam, viszonzom. Hát most..

4 megjegyzés:

  1. Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot neki!
    Szép napot nektek!
    Puszi:Hencsi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon Boldog születésnapot!

    VálaszTörlés
  4. kicsit megkésve, de azért sok vidámságot, jó egészséget és minden szépet nektek meg az ünnepeltnek is!!

    VálaszTörlés