2010. szept. 19.

Csak egy jótanács...

Elsősorban fiús anyukáknak. De csak azért diszkriminálok, mert fogalmam sincs, hogy ez lányokkal milyen lehet.
Szóval, ha a fiús gyerekszobában porszívózva az ágy alatt, a komód alatt, az asztal alatt, de még a szőnyeg alatt is, találsz összesen egy köbméternyi játékot, koszos zoknit, ceruzát, legodarabot, kis papírfecnit, akkor ne kövesd el azt a hibát, hogy első felindulásodban azt mondod, amit én. Beígértem, hogy akkor mostantól minden megváltozik. Még ezen a hétvégén utoljára rendet teszek a szobájukban, mert egy csomó minden az én saram (a rövidnadrágok is itt voltak, meg a strandos cuccok), vasárnap este megnézhetik, mit hogy és hova raktam, és innentől kezdve minden vasárnap este ellenőrizni fogom, hogy stimmel e. Ha nem, minden héten letörlök egy-egy regisztrációt, aztán egy-egy játékot a gépről, és végül akár oda is eljuthatunk, hogy az internetet is kikötöm tőlük. Ez volt az, amitől kellőképpen besz@rtak, úgyhogy megilletődve bólogatott a kicsitől a nagyig mindenki teljes egyetértésben, csak az apjuk somolygott a bajsza alatt.
Úgyhogy most itt fővök a saját levemben. Mert semmi kedvem ám ehhez az egészhez, de ciki lenne, ha én nem tartanám be a szavam. :D Azzal vigasztalgatom magam, hogy most még túl kell essek rajta, utána meg már csak "keménykednem" kell. :D :D

De azért szerintem senki ne csinálja utánam. Annyira nem buli.

4 megjegyzés:

  1. ebben az a rossz, h én nem vagyok elég rendszeres, h betartsam. de ha sikerül Neked... követlek. :)

    VálaszTörlés
  2. Ne aggódj, Dius! A gyerekek kb. egyszerre fogják elfelejteni a neked tett ígéretüket az általad megfogalmazott fenyegetéssel! Nem kellenek majd retorziók, de továbbra is te fogod az ásatásokat végezni az ágy alatt..:-)

    Üdv,

    Szilvi

    u.i.: Persze, lehet, hogy a te gyerekeid űrlények, és ezentúl mindig rend lesz!!!!

    VálaszTörlés
  3. Szilvi, nem űrlények, szerintem sem lesz mindig rend, majd esetleg vasárnap délután őrült tempóban nekilátnak. :D

    A következetesség sem az erős oldalam, de ehhez viszont itt van a másik felem, aki épp az ellentétem ez ügyben, úgyhogy majd alakulunk.

    Ha csak egy kicsit rendszeretőbbek lesznek a mostaninál, már megérte. :)

    VálaszTörlés
  4. Lányszoba se más ám... :D

    Bár nálunk sem én sem a zuram nem vagyunk mintapéldányok ebben. :D

    VálaszTörlés