2010. aug. 2.

Túl az ötszázadikon

Észre sem vettem, csak akkor, mikor ma beléptem, hogy javítsam a linket az oldalsávban, mert befejeztem a könyvet, ami ott még linkelve volt. Szóval, beléptem, és láttam, hogy július 31-én a Rolis bejegyzésem volt az ötszázadik. :) Ami csak azért lepett meg kissé, mert nem tartom magam éppenséggel valami kitartó embernek. És íme, itt van, magamnak az ékes bizonyíték, hogy mégis képes vagyok kitartásra, ha akarom.
Azon kívül, hogy mindezt bebizonyítottam magamnak, (épp a legjobbkor mondjuk) ez az ötszáz bejegyzés sok minden mást is hozott. Felszabadulást kismillió nyomasztó gondolat alól, amit tudom, talán sosem lett volna bátorságom kimondani, ha itt nem írhatom le. Sok-sok jó percet, amikor leírtam ezeket, mert amíg megírtam ezt az ötszáz bejegyzést, bizony rájöttem, hogy írni bizony nagyon szeretek. Továbbra sem vagyok abban biztos, hogy lenne tehetségem, de írni jó dolog.
Embereket ismerhettem meg a blog jóvoltából, olyanokat is, akiket egyébként nem valószínű, hogy ismerhetnék. Jó, az ismeretség leginkább virtuális, de miután a fél életemet az interneten töltöm, így nálam ez is számít. Nem is keveset. Amikor látom, hogy valamelyik bejegyzésemhez megjegyzést írt valaki, az jó érzés.
Mióta látom, hogy honnan kattintanak ide, meglepődtem, hogy még annál is többen, mint amit én gondolnék. Sokakról fogalmam sincs, kicsodák, (pedig roppant kíváncsi lennék ám) és azt sem tudom, vajon mit gondoltak, mikor elolvasták az épp főoldalon lévő bejegyzést.
Szóval.. nem bántam meg, hogy akkor, életem egyik komoly válsághelyzetében elindítottam a blogot. Nem bántam meg egyetlen percre sem.
És nem állok meg ötszáznál. Vagy kéne?

6 megjegyzés:

  1. meg ne próbáld!;-)

    VálaszTörlés
  2. én örülök, hogy írsz és tudom, galád módon viszonylag ritkán kommentelek, de ezt bókként is felfoghatod: a bejegyzéseid annyira kompaktak és tökéletesek, hogy én a képernyő előtt csöndesen bólogatni tudok csak. :)
    És abba ne hagyd a terápiát te sem! ;)

    VálaszTörlés
  3. én is örülök, hogy itt lehetek, veled, ha nem bánod!
    Gratula az ötszázhoz és szerintem marha jól írsz!! (sokszor könnyezem és sokszor vigyorgok)

    Szép napokat!

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem itt az ideje,hogy zugolvasóból "ismertté" váljak számodra. Csillagcsaládtól keveredtem hozzád úgy 1 hete. Annyira lebilincselően írsz,hogy nagyjából 1 napot rád szántam amikor először megnyitottam a blogod. Remélem,hogy még sokáig élvezhetem az írásaid!

    VálaszTörlés
  5. Eszterhez csatlakozom!!!meg ne próbáld!!
    Téged is nagyon szeretlek olvasni,és ha nem is minden bejegyzéshez,de szoktam kommentelni a többi 4..-ben csak némán bologatok,akár Cucka,és ha egy kicsivel több időm lenne,ami per pillant nincs ,elolvasnám,mint az 500 bejegyzést,mint Linbori.
    És A-lányhoz hasonlóan gratulálni szeretnék az 500-hoz!!!!

    VálaszTörlés
  6. Húha.. most itt ülök, és nemhogy egy bejegyzésre való szavakat, de majdnem csak egy ilyen kommentre valókat sem találok.
    Köszönöm a kedves szavakat.
    Linbori, Neked pedig külön köszönöm, hogy előbukkantál az ismeretlenségből.

    Örülök, ha jó perceket szerezhetek Nektek is azzal, ami nekem is jó. :) Így mindenki jól jár. :)

    És akkor hajrá az ezerhez? :))

    VálaszTörlés