2010. aug. 10.

Megint..

"Kedves Diana!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy a Terézanyuságom története c. pályázatra küldött írásod elnyerte az Anyák Lapja c. újság tetszését, amelyet a következő számban kívánnak leközölni.

Üdvözlettel,
Rácz Zsuzsa"

Ha jól értem, akkor a nyomtatásban megjelenő újságban lesz benne. És ez azért jó, mert nem tudok majd azokról a megjegyzésekről, amikről nem is szeretnék tudni. :)
Amúgy meg megint csodálkozom egy kicsit. Mert ennél jobbat is tudok írni, mégis ez már a második (ha Zsuzsát nem számoljuk bele) "lájkolás". Hmmm... hmmmm..

8 megjegyzés:

  1. ez nagyon jó! de ezért már fizetnek is, nem?
    Lehet, hogy ez egy jel, hogy Neked az írással kéne foglalkoznod, amit szerintem is jól csinálsz, bár én csak laikus vagyok, de tényleg jó téged olvasni:)

    VálaszTörlés
  2. azta!!!! Feltétlen megveszem azt a számot!!!! :) szívből gratulálok!!!!

    VálaszTörlés
  3. Bea: nem, nem fizetnek. Majd előkotrom azt a szerződést, hogy is van ez leírva pontosan, nem akarok hülyeséget írni.

    Égi jel, lehet. :)
    És köszi a gratulációt.

    VálaszTörlés
  4. Dius ez szuper!!! Én is szívből gratulálok! Azért a nők lapja elég magasan van az olvasható női lapok ranglistáján,szóval híres leszel????
    majd csak úgy jönnek a felkérések..és beindul a mi Diuskánk,nem is értem miért nem az írás felé orientálódtál????olyan szuperül csinálod!!!!
    és ami a legjobb otthonról is lehet csinálni......fog ez menni én nagyon szorítok!!!!

    VálaszTörlés
  5. Itt is nagy örömmel gratulálok!

    VálaszTörlés
  6. uh, hát ez nagyon jó hír! gratula hozzá!! Melyikben lesz benne, vagy volt? majd megveszem, vagy megvetetem valakivel :) (most pár hétig meg tudom úgy is venni)

    VálaszTörlés
  7. Gondolom abban az Anyák Lapjában, ami szeptember elején jelenik meg. Az augusztusi akkor már meg kellett, hogy jelenjen, mikor én az értesítést kaptam.
    Köszi a gratulációkat, lányok.

    VálaszTörlés