2010. aug. 23.

Jó hír

Jó hírt hoztam. Végre.
Vállon is veregetem magam, amiért kibírtam, és nem kiabáltam rögtön világgá (Eszteren és Balázson kívül senki nem tudott róla). Csütörtökön csörgött a telefonom, kiírt egy számomra ismeretlen telenoros számot. Már bemutatkozva vettem fel. Amikor a hívó is bemutatkozott, kissé felszaladt a szemöldököm, mert ismerem én őt, de úgy 25 éve már nem nagyon volt dolgunk egymással (ő volt az elsős tanító nénim). A szemöldök-felszaladás után közvetlenül a szám szaladt majdnem körbe (még jó, hogy vannak füleim), mert ilyet aztán nem vártam. Van nekik egy bababoltjuk, ahova épp négy órás eladót keresnének. És engem ajánlottak. És ha engem érdekel, akkor ő nem is szólna másnak, mert pont ilyen emberre vágyik, amilyen én vagyok. Anyuka vagyok, ami nagyon-nagyon fontos, mosolygós vagyok, és nem utolsósorban azért ismer. És engem érdekelt, persze.
Kölcsönösen örömködtünk kicsit, mindegyikünk más szempontból, és megbeszéltük, hogy hétfő délelőtt akkor bemegyek, és pontosítjuk a részleteket.
Nos, voltam ma bent. És legnagyobb meglepetésemre semmi külön tesztnek nem vetett alá, hanem elkezdte mondani, hogy akkor mit és hogyan fogok csinálni, mert igen, ő szeretne engem felvenni, ha nem gondoltam meg magam. Négy órában, bejelentve. Egyik nap 9-13-ig, másik nap 12:15-16:15-ig. :) A fizetés is ennek abszolút megfelelő, bruttó 40.000 Ft, meg még forgalom utáni jutalék. Nem mondom, hogy ebből leszünk milliomosok, de pont az, ami nekem most leginkább megfelel. Munka, de nem megterhelő. Legalábbis nem a végletekig. A gyerekek szempontjából is ideális. Helyben van, bármelyikük miatt is kellenék, negyed óra alatt itthon tudok lenni, ha muszáj.
Szóval, örülök. :)) Mert ez most nagyon jókor jött. :)

A többi mindenféléről meg majd később, és egy másik bejegyzésben.

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Kívánom, hogy olyan legyen, ahol jól is érzed magad! :-)

    VálaszTörlés
  2. jaj de jó!!!! jaj de jó!!! mikor kezdesz?

    VálaszTörlés
  3. ó de örülök, ez tényleg neked való munka lesz. :))))

    (ez volt a titok? ;) )

    VálaszTörlés
  4. Köszi, lányok. :)

    Bea, holnap megtudom, hogy már szerdán, vagy majd csak elsején.

    Neeem, Cucka, nem ez volt. De hamarosan lelepleződik a titok is, úgyhogy jó lesz mindenkinek résen lenni. :)

    És jöhettek hozzám vásárolni. :D :D

    VálaszTörlés
  5. Én is gratulálok neked!Remélem,megtalálod a számításodat,kívánom neked!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, Hencsi Neked is.
    Azt is, hogy olvasol. :)

    Bea, holnap 11-re megyek, ez már biztos. A többi még mindig képlékeny.

    VálaszTörlés
  7. Tudtam tudtam!!!!!
    Nagyon örülök én is!!!!

    VálaszTörlés