2010. aug. 31.

Nyárvégi röpke

Ez itt az augusztus utolsó bejegyzése. Most már biztosan nem lesz rá időm és energiám, hogy ebben a hónapban írjak arról, hogy jártam ma kontrollon az epilepszia rendelésen, mint ahogy arról sem tudok már írni, hogy milyen gondolatokat indított el bennem egy viszonylag ártatlan beszélgetés. De már azt sem tudom összefoglalni, csak pár szóban, hogy milyen is volt nálunk ez a nyár. Ha pár szóval kell jellemeznem, akkor őrült, szabad, és őrületesen hangos. Emögött pedig rejtőzik egy csomó tartalom.
Arra még azért van most időm, hogy leírjam, ma már az évnyitó is megvolt. Így holnap már iskola. Holnaptól hivatalosan is van egy ötödik osztályos, egy második osztályos és egy nagy-középsős  fiam. Nem mondom, hogy nem vagyok ettől kissé szomorú, mert de. Mióta "intézményesítettük" a gyerekeinket, azóta mindig gyorsabban öregszenek.
Ennyit augusztusra. A többit pedig szeptemberben, és októberben, meg majd még az után is...
A nagy klasszikussal pedig kívánok minden iskolásnak egy jó tanévet, az ovisoknak pedig sok-sok gondtalan játékkal töltött percet, meg egy csomó klassz foglalkozást. :)
A szülőknek pedig mindehhez kitartást.... már csak 10 hónap. :D

1 megjegyzés: