2010. jún. 27.

Ha már néztem, elmesélem...

Előrebocsátom, hogy már megint foci. :D Aki unja, nyugodtan ugorja át ezt a posztot, nem lesz belőle harag. :)
De nem akarok semmiféle meccselemzésekbe bonyolódni, mert azért az messze nem az én tisztem. Még akik szokták elemezgetni, közülük is kevés igazán hiteles van (nekem).
Szóval, amiről szó lesz.. a csoportmérkőzések során végignéztem nem kevés meccset. Nem az összeset, de a nagy részét láttam. Lettek mindenféle legjeim, erről lesz most szó. (és megkímélek mindenkit a legszebb gól videojától)
A  legviccesebb nevű versenyzők között jó sokan indulhatnak. Na jó, hát nem szép dolog más nevén mulatni, de mivel egy csomó nagyon-nagyon idegen hangzású név volt, azért ez eléggé bocsánatos bűn, azt hiszem. És egy szót sem fogok ejteni az Észak-Koreai csapat egyen neveiről.
A legeslegviccesebb neve szerintem neki volt. Ahogy mondták a közvetítések során, hogy Tshabalala... mindig mosolyognom kellett, mert úgy hangzik, mint a salalala... :)És fej-fej mellett még Ő is érdemel egy legviccesebb nevet, merthogy az övé meg kimondva Tulala... Az volt az igazán jó meccs, ahol volt salala is, meg tulala is. :) Mondjuk azért mindenképpen dobogós Ő is, pár percig elméláztam rajta annak idején, hogy vajon mitől lett Surprise a keresztneve? :)
A legrondább játékos kategóriában jó sokan indultak, és nem is nagyon tudok közülük választani egy legrondábbat. De azért megmutatom, kik azok, akiktől a hátamon felállt a szőr... Bacary Sagna, Theofanisz Gekasz,Georgiosz Szamarasz, Nakamure Sunszuke, Mauro Camoranesi,Carles Puyol és Aureliano Torres. Ha mindenáron muszáj lenne egy legesleget kiválasztanom, azt hiszem Szamarasz lenne a befutó.
A legnőiesebb játékos kategóriában csak egy jelölt volt, de komolyan, a szám tátva maradt tőle, annyira..
És a végére hagytam a leghelyesebb focis fiúkat.. na, ők azért jó sokan vannak ám még akkor is, ha focizás közben nem éppen a legelőnyösebb oldaluk látszik a csapzott hajukkal, a lassított felvételes szenvedő képükkel, vagy épp ahogy futnak.
De azért mutatom a dobogós helyezéseket, ha már végigszenvedtétek az eddigieket. David Villa, Simao Sabroza, Tiago, Maicon, Fabio Cannavaro, és még sokan mások... köztük Cristiano Ronaldo is.
A legszimpatikusabb szövetségi kapitány Dunga. A legkevésbé szimpatikus pedig Del Bosque.
Nos hát ezek voltak a legek... ilyen téren, bár tuti, hogy elfelejtettem valamit,amit pedig még szerettem volna kategorizálni, na de arra való a szerkesztés menüpont, hogy ha eszembe jut, akkor majd jól hozzáírjam. :)
Aki pedig végigolvasta, annak minden elismerésem. :))

9 megjegyzés:

  1. A legfurább gól?
    Anglia - Szlovénia, amit szerintem nem Defoe rúgott, hanem az a szerencsétlen szlovén, aki ki akarta védeni... heheh

    Na és akkor a mai mérkőzésről ne beszéljünk, amit a világ legbénább mérkőzésének és a legbénább góljának mondok, amit a bíró nem vett észre :(

    VálaszTörlés
  2. A gól valóban gáz volt, legalábbis amit nem vettek észre. Ennek ellenére én a meccset élveztem, ezúttal ellendrukker voltam a Te csapatodnak.

    De még ezt is überelte az esti Argentin-Mexikó meccs... :( Mámrint a bíró hibája tekintetében.

    VálaszTörlés
  3. mi az hogy végigolvasni? végignéztem az összes belinkelt képet,na milyen vagyok???
    Egy meccset sem néztem végig,pedig megboldogult kislánykoromba imádtam nézni a VB-t és Eb- közvetítéseket....de most valahogy elég nekem ez a poszt,és a helyes fiúk.....akinek én drukkoltam volna úgyis kiestek már....

    VálaszTörlés
  4. Jelentem, én is végigolvastam és a linkeket is megnyitogattam szépen sorban. :P Ennyivel tartoztam. :)

    És tudod, még ezt is szeretem, amikor a fociról írsz. :)

    VálaszTörlés
  5. elolvastam...de csak a jó pasikra kattintottam és reklamálok... hol vannak a kockás hasas képek???:-))

    VálaszTörlés
  6. Nahát.... el sem hittem volna, hogy ennyien végigolvassátok.
    Eszter, kockás has? Az nem látszik a focimez alatt, úgyhogy csak a fejekre fókuszáltam. :D
    Ilgya, kiknek drukkoltál volna? Franciák? Angolok? Olaszok?

    VálaszTörlés
  7. Én is végigolvastam, végignéztem. Csodállak, hogy ennyi nevet meg tudsz jegyezni, mert bár néhány meccset én is nézek, de meg nem tudnám mondani, melyik csapatban kik játszanak.
    Amúgy meg fura, hogy a jópasiknak titulált kis kölyökképűek nekem egyáltalán nem jönnek be... én inkább Dunga szöv.kapitányt tartanám jópasinak:) (ennyire öreg lennék már??? hmmm...)

    VálaszTörlés
  8. Dunga nekem is bejön. :) Szóval, vagy Te sem vagy öreg, vagy én is. :))
    Egyébként épp tegnap ecseteltem a barátnőmnek FB-on, hogy milyen fura, hogy ezeknek a fiúknak a többsége már a '80-as évek végén, '90-es évek elején születtek... élőben valószínűleg én is "gyereknek" titulálnám őket. :D
    Úgyhogy mégis öregszem. :D
    A nevekkel nincs gond, azt viszont néha hajlamos vagyok összekeverni, hogy ki hol is van, mert máshol játszik a bajnoki szezonban, és más a nemzetisége..

    VálaszTörlés