2010. máj. 9.

Restancia

Csak gyűlik, és gyűlik az írnivaló, bevallom, a telefonomban tárolom a címszavakat, hogy el ne felejtsem, mi az, amiről mindenképpen írni szeretnék. A múlt hét nem az én hetem volt, Patrik lett beteg, légcsőgyulladással, és 39,7 lázzal, nem kis ijedtséget okozva. Mellette volt még szülői értekezlet, anyák napja mindkét iskolásnál, meg a szokásos kapkodások, rohanások. És még a sebészeti váróban is eltöltöttünk kétszer másfél órát, szintén elsőszülöttemmel, röntgenezték is, kaptam egy jó és egy rossz hírt a lelettel.
De voltunk az Állatkertben, ami még akkor is mindenképpen a pozitív oldalon áll, ha kegyetlenül fárasztó volt a tömeg, és kontrollálatlan kiskirályfi.
Beszélgettem sokat csak úgy, jó és hétköznapi dolgokról, és beszélgettem sokat kevésbé jó és kevésbé hétköznapi dolgokról.
Közben néha eltöprengtem azon, hogy mi értelme is van az életemnek... meg izgultam a svájci frank miatt... az idő meg csak rohant, és nem jutottam el ide.
Még most is komoly lemaradásban vagyok. De talán kiveszek egy szabadnapot a házvezetőnői állásomból, és leülök, hogy kiírjak magamból mindent.

4 megjegyzés:

  1. Te sem unatkozol :))))
    CHF-ért izgulok nagyon veled együtt!

    VálaszTörlés
  2. CHF-ért sztem még sokan izgulunk. :S
    Írj, mert nagyon jól esik olvasni a soraidat. Szeretem a gondolataidat, szeretem olvasni ahogy látod a világot és sokszor megvilágosítasz. :)
    Szóval: vivát szabadnap, a htb feladatok simán megvárnak! ;)

    VálaszTörlés
  3. igen igen szabadnapot Diusnak!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Szabadnap még mindig váratott magára egyet.. viszont Svájcból jó hírek érkeztek, jól szuggeráltuk őket. :)
    Írok, írok...

    VálaszTörlés