2010. jan. 18.

Elkiabáltam..

...ezt a fejfájás-dolgot, de nagyon. Igaz, most épp az időjárás zavarta össze a rendszert, de annyira, hogy most már második napja szünet nélkül fáj. Nem tudnám szavakkal kifejezni a fájdalmat, körülírni tudom, hogy egyszerre hasogat, és görcsöl, és szúr. Néha annyira, hogy össze tudnék esni. Nem reagál egyik fájdalomcsillapítóra sem. Sem önmagukban, sem kombinálva. Nem jó a fekvés, nem jó a félhomály, nem jó a csend, nem jó, ha eszem, ha iszom, nem használ a kávé sem. Reménykedtem, hogy kialszom. Hát nem. Pont ugyanazzal a fájdalommal ébredtem, mint amivel lefeküdtem. Hiába vettem be azonnal egy fájdalomcsillapító-görcsoldó duót, hátha majd ez... semmi. Konkrétan meg tudom mutatni, hol van az agyam hibás része, a fejem jobb oldalán hátul, alul egy tenyérnyi részen. És isten bizony, ha "tartom", akkor jobb. :D Vagy elviselhetőbb.
Tudom, ilyenkor, mikor front van, és hó jön, az nincs rám jó hatással. Tudom azt is, hogy a nyakam igen komoly mértékben elmeszesedett csigolyái sincsenek ilyenkor nagy segítségemre. Nem fogok már több gyógyszert bevenni, mert semmi értelme.
Tűrök, és kivárom, amíg az idő megoldja. Még jó, hogy nem vagyok hisztis tőle... mert akkor világvége lenne itt, az tuti. :D

2 megjegyzés: