2009. okt. 4.

Mindennapi gondolataim

Most már aztán tényleg elő fogom terjeszteni valahol, hogy bírálják felül ezt az idő-dolgot, mert ez az egy napra 24 óra kevés. Meg az egy hétre a hét nap is. Meg úgy egyáltalán. Mert most kezdődött a szeptember, őszintén szólva, még nemhogy ki sem hevertem, vagy magamhoz sem tértem igazán az iskolakezdés, és óvodakezdés okozta megrázkódtatásból, de már itt van az október. És ugyan még szerencsére jó idő van napközben, de ez már akkor is olyan hónap, amikor reggel és este már kell egy plusz kardigán az olyan fagyosszenteknek, mint én.. meg olyan korán sötét van már.. Meg egyáltalán. Azt meg tényleg csak halkan, és zárójelben, és egészen apró betűmérettel jegyezném meg, hogy már október? B@sszus, most volt húsvét.. meg évzáró, aztán meg mindjárt elkezdhetek gondolkodni a karácsonyi ajándékokon, meg ilyenek.
Najó, addig még lesz itt októberben szülinap. Krisztusi korba lépős, és nem is értem, miért kellett úgy lehurrogni azt a tortaötletet, miszerint tegyünk rá egy feszületet, ha már.. :-D Pedig annyira stílusos lenne.. Meg különben is, az csokis, fehércsokis olyan snassz, nem? De mit csináljunk az olyan emberrel, aki nem szereti a marcipánt? Ez amúgy is olyan rejtélyes dolog számomra, hogy valamit, ami ilyen finom, lehet nem szeretni. De lehet. Olyannyira, hogy képes lepiszkálni a tetejéről, ha mégis..
Na, és még amit akartam leírni így kutyafuttában, felmosás előtt.. hogy talán túl optimista volt az előző bejegyzésem. Mármint munkaügyben. Mert aztán péntek este negyed 11-kor (ugye szerintetek is tökéletes időpont sms-írásra?) kaptam ezt: "Tisztelt jelentkező. Amint elmondtam a meghallgatáson sok bizonytalansági tényező van az indulással kapcsolatban ami nem rajtam múlik. Egy pár nap türelmet kérek a jövő héten jelentkezem a megbeszéltek szerint. Üdv. (és itt a név)" Ez nekem olyan kis rejtélyes. Rejtélyesen pesszimista. Mert nem értem eleve azt sem, hogy minek küldte, ha egyszer megbeszéltük, hogy fog jelentkezni a jövő héten? Küldte volna akkor, ha mégsem tud mondani semmit még egy hét múlva sem. Meg miért ilyen későn? Vajon mi történhetett, ami miatt péntek este tíz után még telefont ragadott, és sms-t pötyögött.
Én optimista lennék alapjáraton, de most elbizonytalanodtam. Nemkicsit. Najó, már egyébként is végiggondoltam ezt az egészet, és nehezen értem, hogy a fenébe fog ez nekik jól működni, ha nem reklámozzák, meg ilyenek, de mondjuk, hogy kicsi vagyok, és nem értek hozzá.
Mindegy, majd kiderül... Ha meg nem kell még mégsem dolgozni, az sem baj, mert az őszi szünetben úgyis lenne programom. Az meg a másik, hogy akkor hogy a fenébe jutnék én eszébe a páromnak a HTB rendszámról, ha dolgoznék? :D :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése