2009. jan. 9.

Ilyen is van

Érdekes napjaim vannak. Olyan semmiről sem szólnak. Ami csak kicsit baj, mert ettől még zajlik körülöttem az élet, csak én veszek részt benne kevésbé aktívan. Leeresztettem november végén, mint egy lufi, azóta meg csak mindig épp annyi levegő van bennem, hogy még a felszínen maradjak. Hülye gondolatok tömkelege jellemez folyamatosan. És nem, nem vagyok jól. Tegnap (és már ma reggel is) olyan remegés jött rám, mint még soha. Utánaolvastam, akár lehetett egy kisroham is, ami csak az egyik agyféltekét, és azon belül is a mozgatásért felelős központot érintette. Pedig ettem, aludtam, úgyhogy semmi olyan nem idézhette elő. Hacsak nem a hideg. Mert az van. Folyamatosan fázom... kint röpködnek a mínuszok, én idebent két-három pulóverben vacogok.
Najó, ha gondolati szinten lehet befolyásolni bármit is, akkor lehet, hogy én vagyok a hunyó, mert az agyam azért túl jól is működik (íme a bizonyíték, hogy az epilepszia NEM jár szellemi hanyatlással), hihetetlen mértékű agyalás folyik odabent a hogyan továbbról, és a múltam lezárásáról.
És akkor még a különböző kártyák (bár ebben is én vagyok a hülye, minek hiszek bennük).
A mai is. A nagy kérdés: Mit hoz nekem 2009? Húztam: 2009-ben életed minden területén az igazság fog győzni. Több témában is kiderül számodra az igazság. Lehet, hogy nem fog tetszeni, amire rájössz, mert az illúzióvesztés olykor fájdalmas. De tudd, hogy a tisztánlátásnak épp itt van az ideje. Jól belehúztam. Ismét. De most ezen nem gondolkodom. Most ezt besöpröm a szőnyeg alá (pedig hajjajj, mi minden van ott), mert jelen pillanatban még épp parázok, hogy milyen lesz a leletem. Álmodtam egy szörnyű rossz értékes papírról, amikor a laborasszisztens is olyan együttérző képpel adta oda, hogy attól rosszul voltam. De ezt fogjuk arra, hogy kb. ilyen feje volt, mikor a tumormarkeres leletet közölte. Biztos ezt kevertem bele. Merthogy azóta nem... De majd meglátjuk, nemsokára. Persze, a fejem az már fáj tőle.
Iszom is egy kávét, hátha jobb lesz. Meg megmosom a hajam. Aztán felkeltem a páromat, aki menni akar valahova. Vásárolni, vagy csak mászkálni, na, ez majd kiderül. Csak a kezeim ne lennének ilyen szörnyen bénák... semmi erő bennük, néha izomláza van, néha remeg, néha csak úgy megmerevednek kicsit az ujjaim. Mi jöhet még? (napsütés, tavaszillat, és boldogság? :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése