2009. jan. 14.

Na ez az :-)


Valami ilyesmi a mostani hangulatom. Nem vagyok teljesen... csak félig. :-) De majd alakulok ám megint, mint púpos gyerek.. Vagy majd szintén Csipa (imádom) elénekli még nekem, hogy "Sárika egy kicsit butácska.., Sárika egy kicsit nehéz lány, Sárikának hiába beszélek" :-D

Egyébként nincs ám semmi baj. Csak rohanok magam után (már megint). Olyan jól elterveztem egy csomó mindent, amiből aztán olyannyira nem lett semmi, hogy most azért elgondolkodtam, hogy be kéne vállalnom egy éjszakát, amikor nem alszom. (de úgysem teszem ám meg).

De... (és itt dobpergés, és tádáááámmm) felkerült az állásOM hirdetése a http://bicske.hu-ra is, meg a http://kozigallas.gov.hu-ra is. Mondjuk arról nem volt szó, hogy kell jogsi is. De mindegy, majd ettől eltekintenek, mert én már eldöntöttem, hogy ez lesz az én állásom. :-)

És holnap... az én ici pici királyfim már 4 éves lesz. :-) Egyik szemem sír, a másik nevet. Egyik kezem ölel, a másik tortát süt (rögtön kettőt ám, nem aprózzuk el :-D)

Szóval ilyenek. A mélyenszántó gondolataim meg odabent ragadtak már egy pár napja. De majd... ha meg nem.. akkor megtartom magamnak. :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése