2008. dec. 21.

Tegnap összetört egy álom


Na neeem, nem az enyém. Én csak kicsit csalódtam, meg kicsit pityeregtem. Megasztár döntő volt. És én nem a Viktornak drukkoltam, aki végül megnyert mindent. Mert lehet, hogy sármosabb, lehet, hogy kiforrottabb a hangja, én mégis annak a kicsit mindig riadt tekintetű, musicaleket olyan beleéléssel éneklős Dávidnak drukkoltam, nagyon. És ugyan a végső szavazós kép szerint hajszállal csak, de nem sikerült. Egyébként matekos beállítottságom az első olyan után, mikor megmutatták, ki hogy áll (fotóval), kezdtem kapisgálni, hogy itt bizony csalás lesz... de mindegy..
Érdekes, hogy az első szériában Ibolyának drukkoltam, Vera nyert. A második szériában Palcsó Tominak, ott Caramel nyert. A harmadikban Rúzsa Magdit azért mindenki tudta.. Most meg.. :-( Igaz, nem volt senki olyan igazi elsöprő egyéniség, mint az előző szériákban. Talán épp ezért Viktor, mert van benne valami érdekes báj, amitől még mindig olyan kisfiús, de mégis férfi? Nem tudom.. nekem nem jött be. Sajnáltam ezt a kis oroszlánként küzdő fiúcskát, hogy nem sikerült neki, rettenetesen sajnáltam, hogy percről percre csak döfték bele a tőröket... azokkal a véleményezésekkel. Na nem baj.. azért én remélem, egy-két-három év múlva megnézhetem Vele a Rómeó és Júliát. :-)
Ezt leszámítva minden rendben. Legördült a kő, megvan a gyerekek ajándéka. Már csak két ember van hátra.. és még két nap van, tiszta jó. :-) Meg még be kell vásárolni a kaját, meg a sütnivalókat. Persze, ezt nem ártana összeírnom sem, mert ugye "akinek nincs esze, legyen notesze".
Gyógyszerrel nem tudom, mi lesz. Most a másik lábamon jönnek a ragyák.. Bele sem merek gondolni, van e még ilyesmi szer, és az hol fog ragyásítani?
És ma advent negyedik vasárnapja van, meggyújtjuk az utolsó gyertyát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése