2008. dec. 5.

kicsit jobb

Ma láttam a napot. :) Így aztán most kicsit jobb kedvem van. Meg fodrásznál is voltam, ami mindig jót tesz a hangulatomnak, és az önbizalmamnak. Semmi extra pedig, a szokásos rövid, vörös festékkel és fekete melírral.
Gyerekek már reggel olyan izgatottan mentek az oviba, mert ma jön a Mikulás oda. "mikulásváró" ruhát kellett felvenni, és teljes lázban voltak. Mondjuk érdekes, hogy nem a kicsi volt az igazán izgatott. Igaz, ő nem is tudom, emlékszik e még a tavalyira. Én meg még mindig agyalok, hogy mi is lesz az itthoni Mikulással. Most úgy érzem, nem fog zavarni, hogy be kell mennem a városba, és egy-két üzletbe, hogy vegyek valamit. De ki tudja? Előjön az agresszív kismalac belőlem valahol, az elég gázos lesz. Még valakit tényleg megverek, csak azért mert idegesít, ahogy beszél, vagy mert ott "liheg" a nyakamba sorbanállás közben. De majd ráfogom, hogy a gyógyszer mellékhatása. Én vagyok épp a tízezredik, akinél ez előfordulhat. :)
És most nagy nehezen magamba tuszkoltam egy fél zsemlét (pedig még a gyomrom is korgott), megiszom a második kávémat (még csak), és elmegyek a két izgatott csemetéért az oviba.
Aztán később még elvileg jelentkezem. Vagy nem. De az biztos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése